Predstava Anamnesis vitae za podršku Udruženju MNRO Novog Sada

Posted on by Redakcija

Ako volite angažovano pozorište, kvalitetne sadržaje, a uz to želite i da budete podrška, ovo je stvar za vas.

Srpsko narodno pozorište, 27. mart s početkom u 19.30: predstava Anamnesis vitae!

Jedinstvena prilika da pogledate nešto kvalitetno i pritom novcem od ulaznice podržite osobame sa intelektualnim invaliditetom.

Anamnesis vitae je autorska predstava Dramske sekcije volontera IFMSA – Serbia lokalnog komiteta u Nišu. Sav prihod od prodatih ulaznica i dodatnog dobrovoljnog priloga na ulazu biće usmeren na rad i razvoj Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada.

Ovo se događa na inicijativu mladih ljudi, filantropa i altruista, studenata Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Podržite dobrotu. Podržite kulturu. Podržite divne mlade ljude koji se bore za bolje uslove koje ćemo zajedno obezbediti osobama sa intelektualnim invaliditetom.

Udruženje MNRO osobama s intelektualnim invaliditetom pruža kvalitetne aktivnosti za poboljšanje znanja, veština i uključivanja u sve tokove društva. Udruženje MNRO radi sedam dana u nedelji sa korisnicima i njihovim porodicama. Novac prikupljen ovom prilikom biće utrošen na kupovinu materijala za rad, sitne popravke u prostorijama Udruženja kao i za mnogobrojne aktivnosti koje Udruženje svakodnevno obezbeđuje svojim članovima.

Podržite akciju i kupite karte u SNP-u po ceni od 500 dinara.

Dostavila: Katarina Vukelić

About the Author

Redakcija: