Zumba Gold: Besplatan rekreativni program za žene s invaliditetom

Posted on by Redakcija

…IZ KRUGA – VOJVODINA poziva žene sa invaliditetom na ZUMBA GOLD rekreativni program.

ZUMBA GOLD je rekreacija uz muziku i laganu koreografiju. Koraci su vrlo jednostavni za praćenje, sa fokusom na balans, koordinaciju i ograničene pokrete. Muzika koja se koristi je vesela i podiže raspoloženje, a pokreti aktiviraju mišiće, kardiovaskularni sistem i utiču na koordinaciju, balans i pokretljivost učesnica.

Program vodi Sara Savić, licencirana voditeljka ZUMBA GOLD rekreacije.

Vreme realizacije: svakog petka od 19.30 do 20.15

Prvi čas održaće se 2. oktobra 2020.

Mesto: Prostorije Organizacije za podršku ženama sa invaliditetom …IZ KRUGA – VOJVODINA, Bulevar vojvode Stepe 67, Novi Sad.

Časovi su besplatni za žene sa invaliditetom.

Zbog aktuelne situacije broj učesnica je ograničen, pa molimo sve zainteresovane da se najkasnije do četvrtka (1. oktobra) prijave putem mejla: office@izkrugavojvodina.org.

Medijski prilog je nastao u okviru projekta “Medijska promocija aktivnizma osoba sa invaliditetom u Vojvodini”. Projekat su finansijski podržali holandska fondacija Mama CashRekonstrukcija ženski fond i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. Stavovi izneti u medijskom prilogu su isključiva odgovornost izdavača medija i redakcije Portala o invalidnosti i ne izražavaoju nužno stavove donatora.

About the Author

Redakcija: