Likovni konkurs za decu i mlade s invaliditetom i njihove porodice

Posted on by Redakcija

Naoštrite bojice, spremite tempere ili kolaž papire, šta god imate po ladicama pisaćih stolova i kreativnim kutcima svog doma i pridružite nam se u likovnom konkursu na temu Duga.

Voleli bismo da vas ohrabrimo da kao porodica učestvujete na konkursu i da sa svojim detetom stvorite dugu, te se tako opredelite za nadu. Možete samostalno izabrati materijal: bojice, tempere, kolaž, tkaninu, perlice, voće, povrće, sve dolazi u obzir. Tri najbolja rada biće nagrađena većim, a svi ostali simboličnim nagradama.

Šta vam je činiti?

Bilo kojim materijalom koji posedujete, napravite dugu, zatim je fotografišite i pošaljite putem mejla na haninanada@gmail.com, autizamns@gmail.com, putem dm-a ili inboxa naših FB stranica. Možete fotografisati dete kako drži svoje umetničko delo ili fotografišite dugu okačenu na prozoru.

Rok za slanje radova je 22. april 2020. godine. Najbolje radove proglasićemo 25. aprila.

U ocenjivaju radova pomoći će nam stručna komisija likovnjaka, koji uz svoje stručno znanje poseduju i posebnu ljubav za našu decu i omladinu.

Likovni projekat organizuje Hanina nada u partnerstvu sa Društvom za podršku osobama sa autizmom Grada Novog Sada (DPOSA) i sportskim udruženjem Bridge United, čiji je fokus rad sa mladima kroz učenje, kako fudbalskih, tako i životnih veština.

Dostavila: Mara Bošnjak, predsednica Upravnog odbora Društva za podršku osobama s autizmom grada Novog Sada

About the Author

Redakcija:

Leave A Response