Najbolji sportisti Beograda pod svodovima Starog dvora

Posted on by Redakcija

Po tradiciji se tokom ovih pretprazničnih dana podsećamo svega što smo u toku godine učinili, ističući sve što je bilo pozitivno, kao i one najzaslužnije za postignute uspehe, zahvalni svima koji su nam taj period ispunili radošću i ponosom.

Tako će i ove godine, u utorak, 24. decembra, s početkom u 13 sati, u svečanoj sali Skupštine Grada u zdanju Starog dvora, biti proglašeni najbolji sportisti sa invaliditetom Grada Beograda za 2019. godinu. Priznanja će biti uručena najboljoj sportistkinji i najboljem sportisti, najboljem kolektivu i najboljem mladom sportisti, kao i njihovim trenerima.

Imajući u vidu da ostvareni rezultati ne bi mogli biti postignuti bez odgovarajuće podrške, priznanja će ovom prilikom biti uručena i kolektivima i pojedincima koji su dali poseban doprinos na tom planu.

Organizator svečanosti je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda. Očekuje se prisustvo sportista i sportskih radnika, predstavnika sportskih udruženja i klubova, obrazovnih i naučnih ustanova, kao i ustanova dečje, socijalne i zdravstvene zaštite, institucija i organa Grada i Republike, svih onih čija je delatnost utkana u značajne rezultate koji nisu samo sportski, već su odraz brige cele zajednice.

Dostavila: Jasmina Hadžić

About the Author

Redakcija:

Leave A Response