Prezentacija Mentorskog programa za žene sa invaliditetom u Kulturnom centru Novog Sada

Posted on by Redakcija

azopt eye drop price Udruženje građanki FemPlatz i Ženska mirovna grupa – Pančevo (ŽMIG) organizuju prezentaciju glycomet trio 2/0.3 price Mentorskog programa za žene sa invaliditetom u Srbiji, koji se u okviru programa Autonomija, glas, učešće osoba sa invaliditetom realizuje uz podršku UN WOMEN, od septembra 2018. do juna 2019. godine.

calcium carbonate buyers sarafem cost Prezentacija će se održati u četvrtak, 14. februara u 13 sati, u Kulturnom centru Novog Sada. Na prezentaciji će govoriti: kamagra oral jelly thailand price Marijana Jović i buspar uk Maja Mirkov (ispred partnerskih organizacija koje realizuju program) i buduće mentorke nizoral cream uk boots Milesa Milinković , Svjetlana Timotić, Tatjana Stojšić Petković, Bojana Pavlović, Milica Knežević i Ljiljana Stevković.

terramycin buy Cilj advair diskus cost Mentorskog programa za žene sa invaliditetom u Srbiji je da podrži žene sa invaliditetom za ostvarivanje prava, kroz osnaživanje, informisanje i vršnjačku podršku. Program treba da obezbedi platformu za jačanje glasa, učešća i autonomije žena sa invaliditetom za odlučivanje u svim oblastima.

seroflo rotacaps 250 price priligy costo Trenutno je u toku  konkurs za mentorine, koji je otvoren od 6. do 20. februara i koji je namenjen devojkama i ženama sa invaliditetom iz cele Srbije, koje su zainteresovane da razvijaju svoje potencijale i uče iz iskustava, znanja i veština drugih žena sa invaliditetom, mentorki. alesse birth control price walmart Nakon odabira mentorina, mentorke će realizovati individualne sastanke sa njima, informisati ih, osnaživati, prenositi svoja iskustva i na taj način omogućiti mentorinama da budu informisane o svojim pravima.

minoxidil in usa Informacije o konkursu za mentorine

selsun yellow price Više informacija o mentorkama

cenforce 100 price in india Više informacija o projektu

flexeril non prescription Udruženje građanki FemPlatz radi u oblasti zaštite od diskriminacije i ostvarivanja prava žena i devojčica iz višestruko marginalizovanih grupa. Ženska mirovna grupa – Pančevo (ŽMIG) od 2001. godine radi na razvijanju i afirmisanju kulture mira i nenasilja, i rodne ravnopravnosti.

minoxytop 10 price aciclovir tablets order Dostavila: Tamara Markić

About the Author

buy laser pen Redakcija:

Leave A Response

pilex tablet price