Folklorna grupa Dnevnog boravka pri Domu Kolevka iz Subotice osvaja internacionalne festivale

Posted on by Marijana Čanak

zyloprim where to buy Šestočlana grupa Dnevnog boravka za odrasla lica pri Domu za decu ometenu u razvoju Kolevka iz Subotice učestvovala je na megalis 10 mg price in india VI letnjem umetničkom festivalu igre i muzike održanom od 3. do 6. avgusta 2018. godine u zantac for cats uk Krakovu u Poljskoj. Na Festivalu u Krakovu, koji je namenjen mladima iz cele Evrope, učestvovale su folklorne i plesne grupe iz Mađarske, Litvanije, Turske, Rumunije, Češke, Engleske, Slovačke. Predstavnici Srbije na Festivalu u Krakovu bili su: Dragana Govlja, Erika Papišta, Sonja Poljaković, Ivan Đelmiš, Nenad Janić i Mario Čović, u pratnji direktora Doma Nenada Kozomore i vaspitačice provigil vs nuvigil cost Danijele Andrašić.

prothiaden 75 priceZarad povećanja vidljivosti marginalizovanih grupa i bolje socijalne uključenosti, insistiramo na učešću aygestin price na festivalima koji nisu namenjeni samo osobama s invaliditetom. Nastup na Festivalu u Krakovu još jedan je u nizu uspešnih, a naši korisnici mogu da se pohvale učešćem na folklornim i muzičkim festivalima u Češkoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Portugalu, Holandiji, Crnoj Gori. duphalac uk Za festivale je to inovacija, za nas ne.  – kaže Danijela Andrašić.

neurobion forte buy

chloromycetin eye ointment price Vokalno-folklorna grupa Dnevnog boravka pri Domu Kolevka postoji od 2007. godine. Njihov prvi internacionalni nastup bilo je učešće na kamagra 100mg oral jelly price in egypt Eurosongu u Portugalu. Od tada aktivno nastupaju na festivalima u zemlji i okruženju, a njihove igre prezentuju grad i državu iz koje dolaze.

budecort inhaler costNikada se nije desilo da nas je neko odbio, a svaki festival otvara vrata za nešto novo – kaže Danijela Andrašić. – Postali smo prepoznatljivi i dobijamo sve više poziva. Zahvaljujući direktoru Doma, Nenadu Kozomori, koji prepoznaje, kako potrebe korisnika, tako i važnost inkluzije, naš rad dobija sve širi internacionalni značaj. tenvir buyurmak Osobe sa invaliditetom su različite u sposobnostima, ali jednake u pravima.

telma h 80 price in india

desowen lotion buy online Dnevni boravak Doma Kolevka trenutno pohađa 40 korisnika starijih od 18 godina. Sve aktivnosti su prilagođene i zasnovane isključivo na potrebama i interesovanjima samih korisnika. Pored folklorne grupe, uspešno rade sportska sekcija, kreativna, dramska, recitatorska, grnčarska i sekcija narodne radinosti.

advair diskus cost – Radeći godinama, evidentno je da jesmo pomerili granice. Vidljivi smo i prihvaćeni u svom gradu, učestvujemo u mnogobrojnim lokalnim aktivnostima, sarađujemo sa školama i institucijama. Podrška koju dobijamo od Grada Subotice je neizmerna. Zbog rezultata koje smo postigli, sve je više poziva za uključivanjem novih korisnika u rad Dnevnog boravka, ali kapaciteti su nam smanjeni. To je izazov koji pokušavamo da rešimo i radimo na obezbeđivanju sredstava za proširenje prostora. Za početak,  u izgradnji je rogaine 5 foam canada letnja inkluzivna radionicarekla je Danijela Andrašić.

leukeran usa

motrin canada Korisnici Dnevnog boravka Kolevke sredinom avgusta će učestvovati na Otvorenom prvenstvu Republike Srpske u atletici u Banja Luci, u septembru mesecu na Beograd Openu u Beogradu, a u oktobru na Specijalnoj Olimpijadi u Sarajevu.

buy malegra dxt – Uvek verujte u svoju decu i usredsredite se na ono što mogu!

About the Author

Leave A Response