Podrška akciji „Živeti uspravno 0,1%”

Posted on by Redakcija

leukeran 2mg buy online Druga po redu neurontin cost akcija „ŽIVETI USPRAVNO 0,1%” održana je u subotu, 9. juna u novosadskoj Crnoj kući. Organizatori akcije, Centar „Živeti uspravno” i Inicijativa CRACKER – ArtRoots Guerilla Network, uz podršku Omladinskog centra CK13, na ponovnu akciju su se odlučili calcium carbonate import price da bi se prikupila sredstva za personalne asistente osobama sa invaliditetom kojima je neophodna asistencija duže od osam časova dnevno. Drugi cilj akcije je isoniazid uk zagovaranje da se 0,1 posto budžeta Grada Novog Sada opredeli za personalnu asistenciju.

retin a cream 0.05 uk Govoreći o cilju akcije i potrebi za personalnom asistencijom, stromectol price us Ljiljana Čakmak iz Centra „Živeti uspravno” je, umesto objašnjenja, sa prisutnima colchicine price usa podelila svoje iskustvo korisnice ove usluge. Njeno iskustvo ilustruje teškoće sa kojima se osobe koje se oslanjanju na ovu vrstu podrške susreću svakodnevno, dok većina javnosti o tome ima izuzetno malo ili nema nikakvog saznanja. Ljiljana praktično do poslednjeg trenutka nije znala da li će uopšte doći na ovu akciju, u čijoj je organizaciji i sama učestvovala. Razlog za to je bila iznenadna bolest i sprečenost dvoje njenih personalnih asistenata, dok je treća osoba koja joj pruža ovu uslugu imala slobodan dan.
Onda sam na internetu pogledala ko je Slobodan, i tako, brže-bolje, zahvaljujući dobroj volji svojih prijatelja sam danas sa vama”, rekla je Ljiljana.

rocephin costo

keto ice cream you can buy at the store aricept price jordan Dobrotvornu rasprodaju knjiga, kao glavnu aktivnost ove akcije, fml eye drops cost pratilo je književno veče. differin cream 0.1 price Program je započeo igrokazom po tekstu Marijane Čanak, prozaistkinje, blogerke i novinarke Portala o invalidnosti organizacije …IZ KRUGA – VOJVODINA. flexeril cost walmart Olga Simić i Tanja Josić su na vrlo efektan način prikazale nekoliko crtica iz teksta “Proročki ciklus [cirkus]” u kojoj autorka priča o realnosti savremenih žena koje žele da budu autentične, svoje, drugačije od onoga što im društvo nameće.

advair diskus price canada

kamagra oral jelly mit paypal bezahlen U nastavku programa svoje tekstove i stihove sa prisutnima su podelili restasis eye drops cost in canada Aleksej Kišjuhas, sociolog i kolumnista lista „Danas”, prozaista kamagra gold price in india Dušan Vejnović i pesnk speman tablet price Stevan Bradić. Veče se završilo nastupom gitarskog dua učenika novosadske Muzičke škole „Isidor Bajić” koji su činili buy tadarise uk Anja Drobac i price of lukol syrup Aleksandar Krstić.

…IZ KRUGA – VOJVODINA je akciju podržala donacijom izdanja organizacije za dobrotvornu raspordaju knjiga. Jedno je zbirka životnih priča žena s invaliditetom pod nazivom „Žene koje menjaju stanje stvarnosti”, a drugo istraživanje „Seksualnost žena sa motornim invaliditetom iz Vojvodine”.

Pripremila: Ankica Dragin

Fotografije: Csila David

About the Author

Redakcija:

1 Comment so far. Feel free to join this conversation.

Leave A Response