BEOGRAD OPEN 2017

Posted on by Redakcija

Beograd open 2017, četvrte po redu međunarodne  sportske igare za osobe sa invaliditetom, ove godine održavaju se od 22. do 24. septembra. Manifestacija okuplja oko 700 učesnika iz desetak zemalja (Italija, Slovenija, Izarel, Grčka, BIH, Crna Gora) i sa prostora cele Srbije.

Beograd open organizuje Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, sa ciljem da se promovišu i afirmišu uslovi i mogućnosti grada Beograda za poboljšanje uslova života i rada osoba s invaliditetom.

Sportisti i sportistkinje takmičiće se u 10 disciplina paraolimpijskog programa: fudbal, tekwondo, sedeća odbojka, golbol, šah, atletika; u okviru Beograd opena je i Trofej Beograda u  plivanju i košarci u kolicima, Stonoteniski turnir kao i Eropski kup u parabiciklizmu. Takmičenja će se održavati na Terenu za fudbal Corn product Voždovac, u Osnovnoj školi Veljko Ramadanović, Atletskoj dvorani, Sportskom centru Master, Republičkom zavodu za sport, Sportskom centru Milan Gale Muškatirović i Kalemegdan – donji grad, gde se odvija takmičenje u parabiciklizmu.

Svečano otvaranje je u petak, 22.septembra  u 19 časova u svečanoj sali hotela Slavija.

Ulaz na sve lokacije je besplatan, a podrška publike je uvek dobrodošla.

Preuzmite raspored takmičenja Beograd open 2017

Dostavila: Jasmina Hadžić

About the Author

Redakcija: