PRVA 3D BIONIČNA RUKA ZA DECU

Posted on by Redakcija

glycomet buy online Novi tip proteza izrađen po modelu Diznijevih junaka testira se u bristolskoj kompaniji Open Bionics, koja radi sa grupom dece u lokalnoj bolnici.

noroxin price in lebanon

buy kamagra chewable Izgleda sjajno i daje mi samopouzdanje – kaže o bioničnoj ruci jedanaestogodišnjakinja koja je preživela meningitis kao beba. – Umesto sažaljenja, sada mi govore: vau, kakva kul ruka!

minoxidil usa

bupropion sr cost cvs

mysoline uk

frumil ls price Ruka košta 5000 funti, a može da se napravi za samo jedan dan. Trenutno dostupne proteze sa pokretljivim prstima koštaju do 60 000 funti, a često su neprilagođene deci u razvoju.

coumadin cost

furosemide brand name uk Novi lagani dizajn koristi 3D printer za izradu ruke iz četiri odvojena dela. Proteza se izrađuje po porudžbini, tako da bude usklađena sa celim telom. Senzori pričvršćeni za kožu detektuju pokrete mišića, što omogućuje kontrolu ruke, otvaranje i zatvaranje prstiju.

differin gel uk reviews Modeli se izrađuju po uzoru na likove iz Gvozdenog čoveka, Frozena, Zvezdanih ratova…

zocon 400 price Kompanija Open Bionics dobila je prestižnu nagradu za inovativni inženjering. Ako testiranje uspe, ova tehnika učiniće protetiku dostupnom za decu širom sveta.

price of metaglip tablet clomid cost walmart IZVOR: www.independent.co.uk

buspirone canada  

About the Author

buy epivir 150 mg Redakcija: